Deprecated: Function split() is deprecated in /home/ittv/public_html/tagmedia.rs/blog/wp-content/plugins/digg-digg/include/dd-manual.php on line 385

Ko to kaže, ko to laže da ideja nije bitna? Nije bitna, nije bitna, a ideja je ustvari kinta…

_MG_9902U poslednje vreme sve češće smo svedoci izjava poput: ”Akcija je sve. Ideja te nigde neće odvesti. Svi imaju dobre ideje. Dobre ideje su na svakom ćošku….”

Da li vam se smučilo skrnavljenje takvog ideala kao što je ideja? Nama jeste!

Da bi se potpuno razumelo na šta tačno mislimo, prvo treba razjasniti šta je zapravo dobra ideja (ili ko), a šta (ili ko) akcija, kao i šta je njihova razlika?

Da li vam je poznat ovaj profil?

Usamljeni muškarac (zvaćemo ga Zoran), živi prosečnim životom, ima prosečan posao, par prijatelja pored sebe, automobil, i psa koji pruža šapu samo kada mu se hoće, a ne kad mu Zoran to i naredi. Zoran je pokušavao da unapredi svoj život – napravio je jednu aplikaciju, držao prodavnicu zdrave hrane, čak je i jedno vreme pisao blog, ali nije uspevao u svojoj nameri iako je znao da je stvoren za mnogo više od života kakav trenutno vodi. Nešto mu je nedostajalo. Osećao je da bi mu prava žena donela promene u životu, i da bi uz njenu podršku i motivaciju postigao sve što je oduvek želeo.

Da li ste čuli za Valeriju?

Valerija je prelepa žena plemenitog porekla, rođena i odgojena u dobroj kući uz muziku poznatih kompozitora i knjige starogrčkih filozofa. Govori brojne svetske jezike i miriše lepše i jasnije od najboljeg mirisa ovog sveta. Ipak, i Valerija je usamljena, baš kao Zoran, međutim, za razliku od njega, sve što Valeriji treba je prava osoba. Ona ima sve što želi i ona jeste sve što treba da bude, nedostaje joj samo ta prava osoba kojoj bi se predala u potpunosti i čiji bi život totalno promenila. Traži je,  i uvek će je tražiti…i neke srećnike je pronašla, a neke, možda, nikada pronaći neće…

Jednog dana i Zoran je postao jedan od tih srećnika i na prvom sastanku joj je rekao: ”Uz pravu ideju (ženu) ništa me neće zaustaviti.”

Kako se mi kao firma uklapamo u ovu priču?

Mi smo jedna kuća, jedna porodica i ne brinite za Zorana, jer je Valerija sa nama, i shodno tome, dobre ideje su uz nas. I da bude jasno – mi ne nudimo pružanje usluga akcije, jer je akcija zapravo posrednik između rezultata – dobiti za klijenta, i ideje – glasovitog i šarmantnog inicijatora svake akcije ikada učinjene. Mi se bavimo kreativnim rešenjima i ideja je naše oružje.

Ne gospođo, neće Vučić, ideja Će Pobedi…

 

 

 

Komentari: