Deprecated: Function split() is deprecated in /home/ittv/public_html/tagmedia.rs/blog/wp-content/plugins/digg-digg/include/dd-manual.php on line 385

Da li si ti kreativna osoba sa smislom za ispunjavanje obveza na vreme, i zaljubljenik u video produkciju i marketing na Internetu?

TRAŽIMO MARKETING JEDNOROGA (1)

Nudimo ti priliku da ostvariš svoj pun potencijal i talenat koji poseduješ tako što ćeš se priključiti uigranom timu specijalizovanom za video komunikacije.

TAG Media ima odeljenje koje snima i montira video priloge, i odeljenje digitala koje se bavi upravljanjem digitalnim kanalima, web sajtovima i društvenim mrežama. Potrebna nam je kreativna osoba, spona između dva naša tima, sa fokusom na snimanje i montažu.

I stoga,

poželjno je da poznaješ rad u Premieru, After Effectsu, i/ili iskustvo u korišćenju profesionalne opreme za snimanje i fotografisanje. Ono što od tebe očekujemo je zanimanje za stvari kao što su Facebook Live, Instagram Stories, Explainer videos, animacije, gifovi.

Možeš očekivati klijente poput Tegla’s, Biser sir, Microsoft.

Konkretno, tvoj posao vidimo u praćenju tima koji snima i montira video, i bliskom saradnjom sa digital odeljenjem koje se bavi plasiranjem sadržaja.

Možda ti deluje da tražimo mnogo, možda ne, ali nadamo se da se osećaš kao da je ovo pravi posao za tebe. Takođe, uvek je prijateljska atmosfera, cilj je da se završi posao, a moto je da se uvek uradi prava stvar.

Javi se što pre ukoliko te je ovo zainteresovalo. Pošalji nam sve što misliš da treba na office@tagmedia.rs. Samostalno odaberi formu koja će prikazati tvoje dosadašnje iskustvo, portfolio i prikladno nam ilustrovati zašto misliš da bi se uklopio u naš tim.

Komentari: