Deprecated: Function split() is deprecated in /home/ittv/public_html/tagmedia.rs/blog/wp-content/plugins/digg-digg/include/dd-manual.php on line 385

Od samog početka prikazivanja, “eJutro” je postala ubedljivo najpopularnija emisija o informacionim tehnologijama na našim prostorima sa prosečnom gledanošću od 1.000.000.

Već nekoliko meseci, u okviru Jutarnjeg programa RTS, u terminu posle Dnevnika u 8:30, gledaoci svakog četvrtka mogu da prate kratak pregled vesti iz sveta modernih tehnologija, pod nazivom “e-Jutro”.

Više od 10 godina pripremamo emisije posvećene novostima iz sveta IT-a, a emisija eTV je svakako jedna od najprepoznatljivijih u toj oblasti. Ipak, hteli smo da ono što radimo učinimo još dostupnijim široj javnosti, pa smo početkom leta, u okviru Jutarnjeg programa pokrenuli kratku formu, emisiju ‘eJutro’. Teme kao što su nastanak Interneta, fenomen društvenih mreža, računarstvo u oblaku, online kupovina, softverska piraterija, popularni servisi na globalnoj mreži, itd. očigledno privlače pažnju prosečnog gledaoca Jutarnjeg programa, i nama je izuzetno drago što uspevamo da prenesemo kako one utiču na njihov svakodnevni život”, istakao je Radomir Lale Marković, prepoznatljivo lice i glavni i odgovorni urednik emisije.

Inače, sve emisije “e-Jutra” dostupne su na YouTube kanalu Jutranjeg programa RTS i portalu liveTV.rs.

Komentari: