Deprecated: Function split() is deprecated in /home/ittv/public_html/tagmedia.rs/blog/wp-content/plugins/digg-digg/include/dd-manual.php on line 385

Od početka juna gledaoce Jutarnjeg programa RTS-a svakog četvrtka očekuje i „eJutro“, kratak pregled najnovijih vesti iz sveta modernih tehnologija.

Ekipa koja već 10 godina priprema televizijske emisije posvećene informacionim tehnologijama i telekomunikacijama od početka juna za gledaoce Radio Televizije Srbije priprema i „eJutro“, kratki pregled najnovijih vesti iz sveta modernih tehnologija. Ova mini-emisija se emituje četvrtkom, u okviru Jutarnjeg programa RTS-a, i donosi aktuelne informacije iz zemlje i sveta o računarima, pametnim telefonima i drugim tehnološkim inovacijama koji menjaju našu svakodnevnicu.

Moderni čovek ima sve manje vremena da se informiše o novitetima koji mu menjaju život. Zato smo odlučili da pored naše standardne emisije „eTV“, koja se emituje nedeljom na Drugom kanalu RTS-a, gledaocima Javnog medijskog servisa ponudimo najnovije i najvažnije informacije sažete u samo nekoliko minuta. Uredništvo Jutarnjeg programa RTS-a je podržalo tu našu ideju i tako je nastalo „eJutro“ kao naš mali doprinos informisanosti najšire javnosti o novim tehnologijama i njihovom uticaju na naš posao, ali i privatni život“, objašnjava Radomir Lale Marković, urednik emisije „eJutro“ i suvlasnik agencije TAG Media, koja od 2003. godine proizvodi televizijske emisije posvećene IT industriji.

Jutarnji program se emituje svakim danom na Prvom programu RTS-a od 6 do 9 časova, a „eJutro“ će biti samo još jedan od zanimljivih segmenata ovog popularnog programa koji će se emitovati četvrtkom.

Komentari: