Deprecated: Function split() is deprecated in /home/ittv/public_html/tagmedia.rs/blog/wp-content/plugins/digg-digg/include/dd-manual.php on line 385

Nezavisna producentska kuća TAG Media od juna 2003. godine realizuje TV program iz oblasti Informacionih Tehnologija pod nazivom e-TV.

Emisija se od januara 2010. godine premijerno emituje na RTS 2 nedeljom od 12:30 h a reprizira utorkom od 10:00 h, pored toga emisija se svake nedelje emituje i na mreži lokalnih stanica u Srbiji.

Svake nedelje pripremamo vesti sa IT tržišta, pratimo aktuelne IT događaje, predstavljamo najnoviji softver i hardver, brand name računare, internet sajtove , mobilne telefone… Ono što ovu emisiju razlikuje od ostalih je originalni pristup najavama rubrika koje su urađene u polu-igranoj duhovitoj formi, po ugledu na trend koji trenutno vlada u svetu u emisijama ovakvog tipa.

Program koji pravimo prilagodjen je ciljnoj grupi koja prati program RTS-a, ali i dalje su to informacije koje za cilj imaju da približe nove tehnologije običnim građanima, da im pomognu da unaprede svoj kvalitet života i da se što pre priključimo svetskim i evropskim standardima, bar kada su u pitanju internet, kompjuteri, mobilni telefoni, e-biznis i sl. Zbog toga u svakoj emisiji imamo originalnu IT temu kroz koju na jedinstven i duhovit način demistifikujemo zablude vezane za korišćenje računara.

IT eksperti su redovna publika našeg programa jer zahvaljujući izveštajima i prilozima koje donosimo sa svih najznačajnijih svetskih promocija IT noviteta uspevaju da prate trendove koji vladaju u IT svetu.

Emisija eTV je više od decenije najgledanija emisija o ICT u Srbiji i za to vreme je dobila brojna priznanja.

Direktor produkcije: Veljko Radosavljević
Izvršni urednik / novinar: Radomir Marković
Novinar / montažer: Andrija Virijević
Kamerman: Vladimir Radojičić
Kamerman: Matija Vukov

Komentari: