Deprecated: Function split() is deprecated in /home/ittv/public_html/tagmedia.rs/blog/wp-content/plugins/digg-digg/include/dd-manual.php on line 385

Osnovne informacije o portalu www.livetv.rs

Kompanija TAG Media, lider na području informisanja iz oblasti IT-ja, pokrenula je početkom 2008.godine video portal www.livetv.rs

Na web tv kanalu www.livetv.rs svakog dana se mogu pratiti najnovije video vesti iz oblasti Informacionih tehnologija. Pripremaju se vesti o mobilnim trendovima, sa IT tržišta, pratimo aktuelne IT događaje, predstavljamo najnoviji softver i hardver, aplikacije, mobilne telefone.

Sadržaji koje pravimo za cilj imaju da približavanje novih tehnologija običnim građanima, da im pomognu da unaprede svoj kvalitet života i da se što pre informišu o svetskim i novitetima, kada su u pitanju internet, kompjuteri, mobilni telefoni, e-biznis i sl.

IT eksperti su redovna publika našeg programa jer zahvaljujući izveštajima i prilozima koje donosimo sa svih najznačajnijih svetskih promocija IT i mobilnih noviteta uspevaju da prate trendove koji vladaju u mobilnoj industriji i IT svetu.

Direktor produkcije: Veljko Radosavljević
Izvršni urednik / novinar: Radomir Marković
Novinar / montažer: Andrija Virijević
Kamerman: Vladimir Radojičić
Kamerman: Matija Vukov

Komentari: