Deprecated: Function split() is deprecated in /home/ittv/public_html/tagmedia.rs/blog/wp-content/plugins/digg-digg/include/dd-manual.php on line 385

Posle 10 godina uspešnog razvoja IT TV Produkcija, nezavisna produkcijska kuća iz Beograda, postaje TAG Media, integrisana agencija koja će klijentima nuditi sve usluge iz oblasti proizvodnje i distribucije digitalnih sadržaja, kao i edukaciju za uspešnu primenu novih medija u poslovanju.

 

IT TV Produkcija, nezavisna produkcijska kuća iz Beograda poznata javnosti po televizijskoj emisiji „eTV“, koju ljubitelji informacionih tehnologija prate svake nedelje na RTS-u, i po prvom domaćem Internet TV portalu www.liveTV.rs, nakon proširenja kroz odeljenje specijalizovano za digitalne komunikacije tokom 2011. godine danas otvara novo poglavlje u svom razvoju i postaje TAG Media, integrisana agencija za digitalne komunikacije.

Posle 10 godina konstantnog rasta i razvoja kompanije, osnivači Radomir Lale Marković i Veljko Radosavljević su odlučili da otvore agenciju TAG Media, koja će nuditi sve tipove usluga iz oblasti digitalnih komunikacija. Pored proizvodnje kvalitetnih video sadržaja i direktnih prenosa događaja, po kojima je već poznata širom regiona, TAG Media će se baviti razvojem nastupa klijenata na društvenim mrežama i drugim digitalnim medijima, kao i edukacijom u okviru TAG Akademije.

Prvi modul TAG Akademije, posvećen kreativnom pisanju, počinje ove nedelje i vodiće ga dramaturg i književnik Miomir Petrović. Pored ovog, TAG Akademija će u narednom periodu organizovati i module posvećene korporativnom nastupu na Internetu i društvenim mrežama, na kojima će polaznici zainteresovani da unaprede svoje poslovanje uz pomoć Interneta sticati znanje od uglednih stručnjaka i veterana domaće Internet scene, među kojima su Slavko Ilić, Nikola Jovanović i Ivan Minić.

Pored aktivnosti na domaćoj sceni, TAG Media najavljuje i proširenje ka međunarodnom tržištu, kroz nedavno zaključeno strateško partnerstvo sa kompanijom „Jasno i glasno“ iz Zagreba. Ova agencija je specijalizovana za content marketing i jedina je kompanija iz našeg regiona koja je punopravni član međunarodnog udruženja ICMF, posvećenog upravo marketingu zasnovanom na kvalitetnom sadržaju.

„TAG Media je novo lice kompanije u koju smo uložili deceniju iskustva i rada na produkciji kvalitetnih video sadržaja. Kroz proširenje aktivnosti na polje društvenih mreža i ostale digitalne medije mi pratimo trendove i sada kompanijama nudimo kompletan spektar usluga koje će im pomoći da na najbolji i najefikasniji način iskoriste mogućnosti Interneta za unapređenje poslovanja“, istakao je povodom lansiranja novog identiteta kompanije Radomir Lale Marković, osnivač i direktor agencije TAG Media.

Komentari: