Posle 10 godina uspešnog razvoja IT TV Produkcija, nezavisna produkcijska kuća iz Beograda, postaje TAG Media, integrisana agencija koja će klijentima nuditi sve usluge iz oblasti proizvodnje i distribucije digitalnih sadržaja, kao i edukaciju za uspešnu primenu novih medija u poslovanju.

 

IT TV Produkcija, nezavisna produkcijska kuća iz Beograda poznata javnosti po televizijskoj emisiji „eTV“, koju ljubitelji informacionih tehnologija prate svake nedelje na RTS-u, i po prvom domaćem Internet TV portalu www.liveTV.rs, nakon proširenja kroz odeljenje specijalizovano za digitalne komunikacije tokom 2011. godine danas otvara novo poglavlje u svom razvoju i postaje TAG Media, integrisana agencija za digitalne komunikacije.

Posle 10 godina konstantnog rasta i razvoja kompanije, osnivači Radomir Lale Marković i Veljko Radosavljević su odlučili da otvore agenciju TAG Media, koja će nuditi sve tipove usluga iz oblasti digitalnih komunikacija. Pored proizvodnje kvalitetnih video sadržaja i direktnih prenosa događaja, po kojima je već poznata širom regiona, TAG Media će se baviti razvojem nastupa klijenata na društvenim mrežama i drugim digitalnim medijima, kao i edukacijom u okviru TAG Akademije.

Prvi modul TAG Akademije, posvećen kreativnom pisanju, počinje ove nedelje i vodiće ga dramaturg i književnik Miomir Petrović. Pored ovog, TAG Akademija će u narednom periodu organizovati i module posvećene korporativnom nastupu na Internetu i društvenim mrežama, na kojima će polaznici zainteresovani da unaprede svoje poslovanje uz pomoć Interneta sticati znanje od uglednih stručnjaka i veterana domaće Internet scene, među kojima su Slavko Ilić, Nikola Jovanović i Ivan Minić.

Pored aktivnosti na domaćoj sceni, TAG Media najavljuje i proširenje ka međunarodnom tržištu, kroz nedavno zaključeno strateško partnerstvo sa kompanijom „Jasno i glasno“ iz Zagreba. Ova agencija je specijalizovana za content marketing i jedina je kompanija iz našeg regiona koja je punopravni član međunarodnog udruženja ICMF, posvećenog upravo marketingu zasnovanom na kvalitetnom sadržaju.

„TAG Media je novo lice kompanije u koju smo uložili deceniju iskustva i rada na produkciji kvalitetnih video sadržaja. Kroz proširenje aktivnosti na polje društvenih mreža i ostale digitalne medije mi pratimo trendove i sada kompanijama nudimo kompletan spektar usluga koje će im pomoći da na najbolji i najefikasniji način iskoriste mogućnosti Interneta za unapređenje poslovanja“, istakao je povodom lansiranja novog identiteta kompanije Radomir Lale Marković, osnivač i direktor agencije TAG Media.

Komentari: